Om os

Læs mere om holdet bag Der Køres

Om os

Læs mere om holdet bag Der Køres

Der Køres er Danmarks samlingspunkt for fitness snak. Der leveres fagligt og underholdende indhold af 5 skarpe personlige trænere med mere end 60 års erfaring i et fitnesscenter og +20.000 timers personlig træning på gulvet. Vi penetrerer den danske og internationale fitnessverden, debunker myter, gør dig klogere på mad, træning, livsstil, sundhed og leverer det omhyggeligt svøbt i vores dårlige humor, far jokes, uhøjtidelige personligheder og store smil.

Læn dig tilbage og nyd vores kaffesnakke, når vi hver 2. uge udgiver en ny episode, hvor du som lytter kan være med til at forme snakken gennem vores Instagram konto.

Daniel Risgaard

renfitness

Morten Nørgaard Pedersen

mortennp

Peter Bendtsen

peterbendtsen

Frederik Ipsen

ipsenfitness

Niklas Vestergaard

niklasvestergaard
renfitness

Daniel Risgaard

Jeg træner en bred vifte af klienter, med vidt forskellige målsætninger. Træningsmæssigt coacher jeg både konkurerende atleter (bodybuilding og styrkeløft), men også folk der blot træner på hobby-niveau, og bare elsker at bruge kroppen. Jeg er forkæmper for naturlig træning, hvilket betyder at du som klient også skal være 100% naturlig for at vi kan starte samarbejde. 

Kost-mæssigt arbejder jeg både med vanecoaching, performance-mindet coaching med atleter (håndboldspillere, sprintere, vægtløftere, crossfittere, styrkeløftere), konkurrence-prep med fysik-atleter, samt kostvejledning for Hr & Fru Danmark.

MortenNP

Jeg har arbejdet som personlig træner i København siden 2018 og har styrketrænet siden 2010. Jeg har min base i åbne, indbydende rammer i Norce i Nordhavn, hvor jeg tilbyder personlig træning med udgangspunkt i den enkelte klients situation og mål.

Min bachelor i idræt fra Aalborg Universitet har givet mig en indgående forståelse for, hvordan kroppen fungerer. Mit arbejde som personlig træner har givet mig en indgående forståelse for, hvordan mennesker fungerer. På den måde rammer jeg balancen mellem det teoretiske og praktiske, for hvis principperne ikke kan overføres til netop din dagligdag, har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok.

mortennp
peterbendtsen

Peter Bendtsen

Jeg specialiserer mig i at give den bedst mulige personlige træning til alle, der ønsker en livsstilsændring.

Jeg brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den mentale udvikling er mindst lige så vigtig. Jeg ønsker at hjælpe klienterne med at blive deres egne eksperter – og jeg ønsker at skabe en vedvarende motivation, der kommer indefra.

Jeg er uddannet og har mange års personlig erfaring. Derfor er jeg i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov. 

Frederik Ipsen

Jeg specialiserer mig i livsstilsændringer og muskelvækst og fokuserer på at give dig værktøjer til at blive en stærkere og sundere udgave af dig selv. Jeg kombinerer hård træning med et godt grin. Jeg brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den mentale udvikling er mindst lige så vigtig. Jeg ønsker at hjælpe klienterne med at blive deres egne eksperter – og jeg ønsker at skabe en vedvarende motivation, der kommer indefra.

Jeg er uddannet personlig træner og har mange års personlig erfaring. Derfor er jeg i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov.

ipsenfitness
niklasvestergaard

Niklas Vestergaard

Jeg har beskæftiget mig med fitness siden 2009 og ønsker i dag at formidle alt hvad jeg har lært til nogle letforståelige kost- og træningsprincipper. At gøre træning og sundhed mere tilgængeligt har længe været mit mål, og jeg besluttede i 2014 at flytte til København for at hjælpe mennesker med netop dette. Beslutningen om at flytte til hovedstaden, fra det ellers lille område i Vestjylland, hvor jeg kommer fra, har gjort at jeg i dag kan arbejde med min passion; at undervise, uddanne og motivere andre inden for kost og træning. 

Kontakt

Eller send din besked direkte
til vores mail:

* Vi svarer så hurtigt, vi kan.